Asset 1

15. tra 2020.

Poziv za pružanje psihološke podrške kroz Projekt izgradnje dnevne bolnice/jednodnevne kirurgije u Općoj bolnici Varaždin, KK.08.1.2.03.0027

U sklopu provedbe Projekta izgradnje dnevne bolnice/jednodnevne kirurgije u Općoj bolnici Varaždin, KK.08.1.2.03.0027 organizira se pružanje stručne psihološke podrške osobama s invaliditetom u ukupnom trajanju od 20 školskih sati.
Kroz dugogodišnju suradnju na ovu temu s civilnim sektorom u zajednici, Opća bolnica Varaždin odlučila je poslati ovaj Poziv kako bi se zainteresiranima i potrebitima, među ostalima i članovima Hrvatske udruge leukemija i limfomi, osigurala psihološka podrška.
Slijedom navedenoga, pozivamo Vas i Vaše članove na grupna psihološka savjetovanja koja će provoditi psiholog, gospođa Marina Kereša prof. psiholog.
Savjetovanja će se održavati svakog petka u razdoblju od 21. veljače 2020. godine do 01. svibnja 2020. godine, u vremenu od 15:30 do 17:00 sati, na adresi Graberje 33 (Stara specijalna škola), Varaždin. Sudjelovanje na grupnom savjetovanju je dobrovoljno, a predbilježbe za sudjelovanje te dodatne informacije možete dobiti putem elektroničke pošte marina.s.keresa@gmail.com.

NAPOMENA! Pružanje psihološke pomoći se zbog trenutne situacije oko COVID-a19 odgađa do daljnjega.

Arhiva vijesti

Kontakt


Korisni linkovi

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost korisnika: Opća bolnica Varaždin

back to top