Asset 1

Uvjeti korištenja

Svako korištenje web stranica www.dnevna-obv.com.hr podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati isključivo u nekomercijalne svrhe te individualnu upotrebu, uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Dakle, nije dozvoljeno daljnje kopiranje, reproduciranje ili na neki način distribuiranje bez izričitog pristanka Opće bolnice Varaždin.

Opća bolnica Varaždin će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na www.dnevna-obv.com.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Opća bolnica Varaždin neće biti odgovorna ni za kakve slučajne, indirektne, direktne, posljedične, ili kaznene štete nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja web stranica www.dnevna-obv.com.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njezinom sadržaju.

Opća bolnica Varaždin nije odgovorna niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.

Opća bolnica Varaždin zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima Opća bolnica Varaždin nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju.

Opća bolnica Varaždin poštuje privatnost posjetitelja na naše online stranice i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa naših korisnika kad nam se isti dobrovoljno dostave. Te ćemo podatke koristiti kako bismo udovoljili pojedinačnim zahtjevima za informacijama te ćemo se oslanjati na te podatke kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika, a radi unapređenja naših  usluga. U tom pogledu možemo koristiti te informacije kako bismo kontaktirali korisnike. Nećemo prodavati niti koristiti te podatke, niti ćemo prenositi te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika. Svaka promjena u politici privatnosti Opće bolnice Varaždin bit će objavljena na ovoj web stranici.

Kontakt

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost korisnika: Opća bolnica Varaždin

back to top